Polarion

Polarion on ainutlaatuinen web-pohjainen työkalu, jonka avulla nopeutat tuotekehitystä ja -ylläpitoa sekä parannat laatua. Sillä voi tukea monipuolisesti yhteenliittyviä toimintoja vaatimustenhallinnasta teknisen tuen toimintaan. Polarion on helposti muokattavissa sopivaksi omiin toimintatapoihin.

 • 2005 First Unified & 100 % Browser-Based ALM Solution
 • Global Presence
 • Growth & Customer Satisfaction
  • Full Traceability with High Usability
  • Real-Time Collaboration
  • Benefits for 2 to Thousands of Users

250+
Fortune 1000 Deployments

15 000+
Registered Community Members

200+
Extensions

Millions
of Users Worldwide

PLAY VIDEO

Nopeutta ja ennustettavuutta

Kun saat tuotteesi nopeammin markkinoille, säästät ja ansaitset selvää rahaa. Mitä et näe, siihen et voi reagoida. Polarionin avulla voit varmistaa, että hankkeissa tehdään oikeita asioita. Polarion tuo näkyvyyttä ja ennustettavuutta yrityksesi toimintaan, reaaliaikaisesti. Pidä langat käsissäsi!

Tutustu tarkemmin Polarionin sivuilla »

Yhtenäiset toimintatavat

Polarion soveltuu organisaatiolle, jotka haluavat parantaa tuotteisiin ja palveluihin liittyvän sisällön hallintaa sekä yhteistyötä. Se skaalautuu erinomaisesti eri kokoisiin tarpeisiin: 2 hengen tiimeistä globaaleihin jätteihin. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen yhtenäisten työskentelytapojen ja selkeän jäljitettävyyden ansiosta.

Katso mitä asiakkaamme ovat kertoneet Polarionin käytöstä »

 

Gartner

”We have rated Polarion Software as a “Visonary”,... with a strong single-platform toolset that covers the entire life cycle and promotes traceability and compliance with International Organization for Standardization (ISO), FDA...”

- Thomas E. Murphy, Jim Duggan, Nathan Wilson

Sujuvuutta käytäntöihin - R&D-kustannukset alas

Kun prosessi sujuu, työskentely on mielekästä ja motivoivaa. Polarion-työkalu on helppokäyttöinen ja sen avulla voidaan vähentää manuaalista rutiinityötä merkittävästi. Tuotekehittäjien aikaa säästyy ja työkalu maksaa itsensä takaisin - ja enemmänkin:

Polarion tallettaa etenemisen kaikki vaiheet, joten "audit trail" syntyy tekemisen yhteydessä automaattisesti. Raportointi ja seuranta hoituu napin painalluksella. Reguloiduilla aloilla vaadittavaa evidenssiä prosessin toteuttamisesta ja vaatimusten todentamisesta ei tarvitse erikseen kerätä. Tämä kaikki lyhentää projektin kestoa kymmeniä prosentteja!

Lue miten Fujitsu Semiconductor Europe nopeutti tuotekehitystään Polarionin avulla.

Sandvik

95% Sandvikin Polarion-käyttäjistä on tyytyväisiä

Vaatimustenhallinta

Polarion® REQUIREMENTS™ on nykyaikainen vaatimustenhallinta. Sen avulla voit olla ketterä, vaikka tuotteet olisivatkin monimutkaisia ja prosessi vaativa. Yhdistä saumattomasti scrumiin (myös JIRA:aan), testaukseen ja riskienhallintaan. Helpota vaatimuksiin liittyvää yhteistyötä, "online"!

 • Patentoitu LiveDoc™ on helppokäyttöinen kuin Word-dokumentti
 • Tuo tietoa vaivattomasti Word- tai Excel-formaateista
 • Suodatettava puurakenne näyttää suhteet monien tasojen yli selkeästi
 • Piirrä diagrammeja suoraan vaatimuksiin - UML, flowchart, BPMN, mockup, jne.
 • Tehokas vaatimusten uudelleenkäyttö ja varianttien haaroittaminen
 • Trendigraafit visualisoivat reaaliaikaisesti työn etenemisen

Testauksenhallinta

Polarion® QA™ on täysiverinen testauksenhallinta, mutta ilman jäykkyyttä tai järkyttävää kustannusta. Yhdistä saumattomasti vaatimuksiin ja vikojenhallintaan. Voit hallita automaattisten ja manuaalisten testien kokonaisuuden. Tutkivan testauksen (exploratory testing) tulosten kirjaus hoituu nopeasti.

 • Räätälöi omiin toimintatapoihin, ilman turhaa byrokratiaa
 • Tuo olemassaolevat testit nopeasti Excelistä tai Wordistä
 • Automaattinen raportointi ja monipuoliset graafit
 • Offline-testaus Excel RoundTrip™ -toiminnon avulla
 • Avoimet rajapinnat, valmiit integraatiot (JIRA, xUnit, HP QC/ALM)

Elinkaarenhallinta

Polarion® ALM™ yhdistää eri prosessit ennennäkemättömän tehokkaasti. Application Lifecycle Management -kokonaisuus säästää lisäksi kustannuksissa ja ylläpidossa, kun erillisiä työkaluja ei tarvita. Ominaisuudet ja räätälöitävyys takaavat sen, että kerran Polarionin kelkkaan lähtenyt saa siitä vuosien varrella lisää ja lisää hyötyjä. Mielikuvitus on rajana, mitä prosesseja sen avulla voi parantaa.

 • Jos tarvitset asioiden välistä jäljitettävyyttä, Polarion on sinun valintasi
 • Kaikki tieto versioituna - koko audit trail raportoitavissa
 • Työnkulun kontrollit ja automaatio selkeyttävät ja nopeuttavat
 • Projektinhallinnan ja raportoinnin apuvälineet - näkyvyys yli projektirajojen
 • Avoimet rajapinnat integraatioita ja tiedon tuontia varten

Taipuvan Polarion -palvelut

Käyttöönotto kannattaa vaiheistaa: prosessialue tai tiimi kerrallaan. Tällöin hyötyä saadaan nopeasti siellä, missä parannustarpeet ovat suurimmat. Etupainotteinen sitoutuminen ja henkilöstölle epätoivottava "big bang"-muutos toimintatavoissa voidaan välttää!

Proof of Concept (POC)

Aikaa säästävä pilotointi: selvitä Polarionin soveltuvuus ja hyödyt.

Käyttöönotto

Kokonaispalvelupaketti, jonka avulla saat Polarionin vauhdilla tuottavaan käyttöön - jo muutamassa päivässä!

Koulutus

Esimerkiksi Käyttöönoton jälkeen tapahtuva uusien tiimien koulutus voi sisältää myös räätälöityjä osioita yrityksesi toimintatavoista.

Konsultointi

Saat käyttöösi Polarion-konsultin, joka opastaa miten saat työkalusta parhaat hyödyt irti. Säästyt pähkäilyltä kun saat tietoa käytännössä toimivista prosesseista.

Tuki- ja ylläpitopalvelut

Pääkäyttäjien tuki arkipäivän työssä. Toimimme myös IT-osaston apuna palvelimen ylläpidossa.

Prosessikonfigurointi ja -toteutuspalvelut Polarionilla

Säästä omien asiantuntijoiden aikaa ja ulkoista haluamasi parannukset meille. Teemme toteutukset nopeasti ja laadukkaasti - käytämme modulaarisia ratkaisuja pohjana.

Palvelimen ulkoistuspalvelut

Hyödyttävät etenkin jos omien palvelimien ylläpitäminen ei ole jokapäiväistä toimintaa. Saat Polarionin nopeasti käyttöön ja laadukkaiden yhteyksien päähän. Tuotamme palvelun yhteistyössä luotettavien kumppaneidemme kanssa. SaaS-vaihtoehtomme on joustava sopimus, johon saat Polarion-lisenssit vuokramallilla.