Nopeuta tuotekehitystä, tee siitä ennustettavaa

Kumpi rassaa enemmän: se, että tuotekehityksen aikataulut menevät pitkäksi vai se, että ei tiedetä milloin tulee valmista? – Vaiko kenties se, että tuotteessa tai prosessissa on riskejä, jotka voivat pahimmillaan olla kohtalokkaita liiketoiminnalle?

Taipuva on erikoistunut parantamaan tuotekehityksen ja siihen liittyvien toimintojen kilpailukykyä. Analysoimme työskentelyprosessisi ja tarjoamme ketterän mallin niiden kehittämiseksi.

Investoinnilla prosessien ja työkalujen kehittämiseen saat yhtenäiset ja laadukkaat käytännöt, joiden avulla tuotekehityskoneesi on iskussa myös tulevaisuudessa. Mielesi lepää, kun tiedät missä mennään, riskit ovat hallinnassa ja yritys toimii tehokkaasti!

Lue lisää palveluistamme »

Kysy lisää

p. +358 50 522 8010
info@taipuva.fi

Metso

Case Metso

Metson haasteena oli kasvavat laatuvaatimukset projekteille ja samaan aikaan maantieteellisesti hajautuva tekeminen. Byrokratialle sanottiin ei, mutta silti muutokset ja niiden vaikutukset haluttiin saada hallintaan.

Metso uudisti työskentelyprosessin ja työkalunsa, jonka jälkeen he totesivat selkeät hyödyt: tekeminen oli nopeampaa, laatu oli joka vaiheessa parempi ja ja eteneminen oli läpinäkyvää kaikille sidosryhmille. Saatiin aikaan "social design process", joka on suoraan uudelleenkäytettävissä.

Lue lisää asiakkaistamme »

Helpota tuotekehittäjän työpäivää

Kukapa ei huomaisi toiminnassa pullonkauloja ja selkeyttämisen paikkoja. Mutta kun kädet ovat täynnä työtä, ei aikaa liikene käytäntöjen remontointiin. Mitäpä, jos hankkisit näkemystä ja vetovastuun meiltä?

Taipuvalta saat käyttöösi tuotekehityksen käytäntöihin erikoistunutta ammattitaitoa, joka auttaa aukomaan solmut ja tuomaan selkeyttä hankkeisiin. Oli oma alasi miten erikoistunut tahansa, taustalla vaikuttavat haasteet ovat meille tuttuja. Siksi uskallamme luvata, että avullamme tuotekehityksesi ketteröityy, dokumentointitaakka helpottuu ja tekijät nauttivat työstään.

Lue lisää palveluistamme »

Lue miten Polarion-työkalu helpottaa sinun työpäivääsi »

Kysy lisää

p. +358 50 522 8010
info@taipuva.fi

Sandvik

Case SANDVIK

Sandvik on käyttänyt Taipuvan palveluita työskentelytapojen kehityksen kumppanina usean vuoden ajan. Uudistuksia ja parannuksia on tuotu eri toimintojen ja tiimien käyttöön joustavasti käyttäjäryhmien tarpeiden mukaan.

Taipuva on auttanut prosessien määrittelyssä, toteutuksessa työkalujen avulla sekä toiminut muutostilanteissa kouluttajana.

Lue lisää asiakkaistamme »

60% sai helpotusta omaan työpäiväänsä