Asiakkaitamme

Rennompi prosessi Sandvikille

Sandvik on käyttänyt Taipuvan palveluita työskentelytapojen kehityksen kumppanina usean vuoden ajan. Uudistuksia ja parannuksia on tuotu eri toimintojen ja tiimien käyttöön joustavasti käyttäjäryhmien tarpeiden mukaan. Taipuva on auttanut prosessien määrittelyssä, toteutuksessa työkalujen avulla sekä toiminut muutostilanteissa kouluttajana.

Kysy lisää prosessikehityksestä »

Sandvik

60% sai helpotusta omaan työpäiväänsä

95% on tyytyväinen ohjelmistoon

Metso muutti toimintatapoja, selkeitä etuja muutoksesta

Metson haasteena oli kasvavat laatuvaatimukset projekteille ja samaan aikaan maantieteellisesti hajautuva tekeminen. Byrokratialle sanottiin ei, mutta silti muutokset ja niiden vaikutukset haluttiin saada hallintaan.

Metso uudisti työskentelyprosessin ja työkalunsa, jonka jälkeen he totesivat selkeät hyödyt: tekeminen oli nopeampaa, laatu oli joka vaiheessa parempi ja ja eteneminen oli läpinäkyvää kaikille sidosryhmille. Saatiin aikaan "social design process", joka on suoraan uudelleenkäytettävissä.

Lataa esite

Case Metso »

Metso

”Jäljitettävyyden toteuttaminen dokumenttipohjaisesti oli mahdoton ajatus. Polarion ratkaisi lisäksi monia hajautetun ja yhtäaikaisen kehityksen haasteita.”

Mika Karaila, Tutkimusjohtaja, Metso

Tekn. toht.
Mika Karaila
Tutkimusjohtaja, Metso

Asiakkaitamme

Bitwise

Cybercom Group

DeLaval

Fastems

Flowscape

Innokas Medical

Planmeca

Sandvik

Suunto

STUK

Tobii

Vacon

Valmet

Valmet Automotive

Valtra

Pasi Ahola

Toimitusjohtaja
pasi.ahola@taipuva.fi
+358 50 522 8010