Taipuva Siemens-partneriksi


Taipuva Consulting on nyt Siemens PLM Softwaren partneri. Siemens osti Polarion Softwaren ja yrityskauppa saatiin päätökseen alkuvuoden 2016 aikana. Käytännössä tämä ei aiheuta suuria muutoksia Taipuvan asiakkaille. Edustamamme Polarion ALM (application lifecycle management) on edelleen itsenäinen tuote ja Siemensin portfoliossa se on osana Lifecycle Collaboration -ratkaisuja, joihin kuuluu mm. Teamcenter PLM (product lifecycle management).

Taipuva Consulting Oy on Suomessa ja nykyään myös Ruotsissa toimiva yritys. Missiomme on edelleen sama kuin 5 vuotta sitten yritystä perustettaessa: haluamme helpottaa asiakkaidemme tuotekehityksen toimintaa. Meiltä saa koulutusta ja käytännössä toimivia nykyaikaisia toimintamalleja, jotka saamme vietyä ruohonjuuritasolle asti. Näytämme, miten prosesseja ja yhteistyötä tehostetaan modernien työkaluohjelmistojen avulla. Veli-Matti Karppinen Danfoss Drives:ltä on todennut: ”Tämä tuo merkittävää tehokkuutta ja ryhtiä tuotteen määrittelyyn. Konsultti auttoi meitä lyhyessä ajassa saamaan työkalusta enemmän irti kuin mihin olisimme omin voimin kyenneet. Toiminta on avointa ja näemme Taipuvan ajattelevan asiakkaan etua.”

Pasi Ahola, Taipuva Consulting Oy:n toimitusjohtaja, näkee Siemens-partneruuden erittäin positiivisena ja jatkaa: ”Siemensin tunnettu brändi auttaa meitä missiossamme tehdä tuottavuutta parantavia nykyaikaisia ratkaisuja entistä tunnetummiksi Suomessa. Tämä on julkisuudessa paljon puhuttua digitalisaatiota käytännössä. ALM:n tapauksessa se tapahtuu tekemisen tasolla, auttamassa työn tekijöitä jakamaan ja jalostamaan tuotekehitykseen liittyvää informaatiota webin kautta.”

Siemens PLM Software on Siemens Digital Factory -divisioonan liiketoimintayksikkö, joka toimittaa product lifecycle management (PLM) ja manufacturing operations management (MOM) -ohjelmistoja, systeemejä ja palveluja. Toimituksia on yli 77 000 asiakkaalle maailmanlaajuisesti, käsittäen yli 9 miljoonaa käyttäjälisenssiä. Pääkonttori sijaitsee Planon kaupungissa lähellä Dallasia Texasissa, Yhdysvalloissa. Pohjoismaiden ja Baltian toimintoja johdetaan Tukholmasta, jossa myös läheisimmät Taipuvan yhteistyötahot sijaitsevat.

Lisätietoja: